Υπηρεσίες Εγκατάστασης

Ελαχιστοποιούμε τις διαδικασίες εγκατάστασης με προ εγκατεστημένα λογισμικά και Donation Pos συσκευές.

Ενημερωθείτε για τις διαδικασίες εγκατάστασης στον χώρο σας από τους εξειδικευμένους συνεργάτες του δικτύου μας.

από 5 Ευρώ

μηνιαία χρέωση

Το Donation Pos παρέχει μια ξεκάθαρη και καινοτόμα λύση Ψηφιακών και Ηλεκτρονικών συναλλαγών δωρεών με χρήση καρτών, προορισμένη για Ιδρύματα, ΑΜΚΕ, ΜΚΟ και άλλες μορφές όπως Ναοί και Μοναστήρια η οποία μπορεί να λειτουργήσει άμεσα με αποτελεσματικό τρόπο, επιτρέποντας στο κοινό να πραγματοποιήσει δωρεές Online απευθείας από τον τραπεζικό τους λογαριασμό στο ίδρυμα που λαμβάνει τις δωρεές. Έχει ενσωματωμένο ένα αναβαθμισμένο λογισμικό νέας τεχνολογίας που επιτρέπει στον χρήστη την άμεση αποστολή της δωρεάς στο ίδρυμα σε μόλις δύο κινήσεις χωρίς καθυστερήσεις, χωρίς περιορισμούς, ανώνυμα και με 100% ασφάλεια συναλλαγών.

  • Πανελλαδική Κάλυψη υπηρεσιών και εγκαταστάσεων

  • Απομακρυσμένη Διαχείριση Donation Pos και ευελιξία προγραμμάτων

  • 24ώρη Τεχνική Υποστήριξη Donation Pos για Online Δωρεές

  • Next Business Day Υποστήριξη για Donation Pos και επισκευή Donation Pos.

  • Ανταγωνιστικά πακέτα χρεώσεων και υποστήριξης ετήσιας κάλυψης

Οι ψηφιακές δωρεές μέσω POS (Point of Sale) είναι μια καινοτόμος και βολική μέθοδος για να γίνονται δωρεές σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και άλλους σκοπούς. Αυτή η προσέγγιση εκμεταλλεύεται τη διαθεσιμότητα των τερματικών POS που χρησιμοποιούνται ευρέως στα καταστήματα για την αποδοχή πληρωμών με κάρτα.

Πλεονεκτήματα των Ψηφιακών Δωρεών με POS

  1. Ευκολία για τους Δωρητές: Οι δωρεές μπορούν να γίνουν άμεσα κατά την αγορά, χωρίς την ανάγκη χρήσης μετρητών ή ειδικών εφαρμογών.
  2. Αύξηση Δωρεών: Η προσφορά της δυνατότητας δωρεάς στο σημείο της πώλησης μπορεί να αυξήσει τον αριθμό των δωρεών, καθώς οι πελάτες μπορεί να είναι πιο πιθανό να δωρίσουν όταν είναι ήδη έτοιμοι να πληρώσουν.
  3. Ασφάλεια Συναλλαγών: Οι συναλλαγές μέσω POS είναι ασφαλείς και χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση για την προστασία των δεδομένων.
  4. Ευκολία για τις Οργανώσεις: Οι οργανώσεις μπορούν να συγκεντρώσουν χρήματα χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν σε πρόσθετο εξοπλισμό ή λογισμικό.

Το ψηφιακό Pos Εκκλησίας είναι μια σύγχρονη λύση για τις εκκλησίες και τους ναούς, επιτρέποντας στους πιστούς να κάνουν δωρεές μέσω ψηφιακών μέσων, αντί για παραδοσιακά μετρητά. Αυτή η μέθοδος εξυπηρετεί τις ανάγκες των σύγχρονων πιστών και διευκολύνει τη διαδικασία των δωρεών.

Πλεονεκτήματα του Ψηφιακού Pos Εκκλησίας

  1. Ευκολία και Πρόσβαση: Οι πιστοί μπορούν να κάνουν δωρεές εύκολα μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών, smartphones ή smartwatch αυξάνοντας και την δική τους ευκολία στην πρόσβαση, αφού έχουν πλήρη έλεγχο των δωρεών τους.
  2. Ασφάλεια Συναλλαγής: Οι ψηφιακές δωρεές είναι ασφαλείς και μειώνουν τον κίνδυνο απώλειας ή κλοπής μετρητών, καθώς η Εκκλησία αντιμετωπίζει πολλαπλά φαινόμενα κλοπών στα παγκάρια.
  3. Διαφάνεια και Λογοδοσία: Οι συναλλαγές καταγράφονται ψηφιακά, παρέχοντας διαφάνεια και δυνατότητα λογοδοσίας στις Εκκλησιαστικές αρχές.
    Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι σίγουρος ο δωρητής όπως και ο δωρεοδόχος ότι τα χρήματα καταλήγουν στους αντίστοιχους τραπεζικούς λογαριασμούς και εξυπηρετούν τον σκοπό της δωρεάς.
  4. Ευελιξία Δωρεών: Οι δωρεές μπορούν να γίνονται οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς να χρειάζεται φυσική παρουσία στον ναό από το προσωπικό της Εκκλησίας.
  5. Ασφάλεια Δωρητών: Οι ψηφιακές δωρεές είναι ασφαλείς και για τους δωρητές αφού μπορούν να προσέλθουν στους χώρους του Ναού χωρίς να έχουν τον φόβο να τους κλέψουν τα χρήματα τους.
  6. Αύξηση Δωρητών: Οι δωρητές αυξάνονται καθώς όλο και περισσότεροι νέοι δεν χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά μετρητά. Με αυτόν τον τρόπο τους δίνεται η δυνατότητα να συνεισφέρουν στο παγκάρι με ψηφιακό τρόπο που συνάδει με την ψηφιακή εποχή.
  7. Αύξηση Δωρεών Ημεδαπών και Αλλοδαπών : Οι δωρητές κάτοικοι εξωτερικού (ημεδαποί ή αλλοδαποί) αυξάνονται επίσης καθώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν χαρτονομίσματα και κέρματα για να συνεισφέρουν στο παραδοσιακό παγκάρι.
  8. Αύξηση Ποσού Δωρεών  : Με τον ψηφιακό τρόπο μπορεί πλέον κανείς να προσφέρει με ασφάλεια στον Ναό ποσά μεγαλύτερα των παραδοσιακών κερμάτων από 0,01 –  50 Ευρώ ( Χαρτονομίσματα) καθώς μπορούν να κάνουν χρέωση μεγαλύτερων ποσών ιδιαιτέρως για τάματα στα θρησκευτικά προσκυνήματα.