Υπηρεσίες Χρηματοδότησης

Αποτελεσματικός Τρόπος Χρηματοδότησης Donation Pos μέσω ΕΣΠΑ και leasing.

Πλέον μπορείτε να χρηματοδοτήσετε το Donation Pos της επιχείρησης σας και να βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε τα εργαλεία του ΕΣΠΑ και του leasing τραπεζών.

150,00 € Voucher με 100% Χρηματοδότηση

Νέος κύκλος χρηματοδότησης μέσω voucher για αγορά και διασύνδεση POS

Το πρόγραμμα καλύπτει μέρος του κόστους για την αγορά POS καθώς και για μια σειρά επιπλέον ψηφιακών αναγκών των επιχειρήσεων. Η ενίσχυση έχει τη μορφή επιταγής (voucher) και ο κάθε δικαιούχος έχει τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσει σε εγκεκριμένους προμηθευτές του προγράμματος.

Επισημαίνεται ότι το πρόγραμμα «Ψηφιακές Συναλλαγές» εντάσσεται στη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ», που υλοποιείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και την Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ Μ.Α.Ε.), στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης-Next Generation EU.

Στο πλαίσιο του 5ου κύκλου οι επιχειρήσεις  θα έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση μέσω της πλατφόρμας digitalsme.gov.gr όταν διατεθεί το νέο πρόγραμμα στο ευρύ κοινο, στις κάτωθι κατηγορίες:

  • Κατηγορία 1: Προμήθεια νέου ή αντικατάσταση υφιστάμενου EFT/POS

Σημειώνεται ότι από τους 3 πρώτους κύκλους χρηματοδότησης έχουν εγκριθεί τα αντίστοιχα vouchers σε 121.138 επιχειρήσεις για την αγορά/αντικατάσταση POS, με το ποσό της χρηματοδότησης να ανέρχεται σε 18,1 εκατ. ευρώ και σε 169.837 επιχειρήσεις για την κάλυψη μέρους του κόστους διασύνδεσης των POS με τις ταμειακές, με το ποσό της χρηματοδότησης να ανέρχεται στα 22,5 εκατ. ευρώ.

  • Προμήθεια Voucher μέσω προγραμμάτων ΕΣΠΑ αξίας 150.00 Ευρώ για προμήθεια Donation Pos.

  • 100% Χρησιμοποίηση του Voucher για αγορά μηχανήματος Donation POS

  • Ευκολη διαχείριση αίτησης απο εξειδικευμένους συνεργάτες μας για την προμήθεια Donation Pos.